NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Info

2Link.be / Info / Juridisch

Juridische informatie

De website 2link.be en zijn dochterpagina's worden aangeboden door Volo Media Ltd. De informatie die u op deze websites kan vinden, werden door 2link.be en/of dochterbeheerders verzameld of aangeboden door een derde partner waarmee 2link.be een overeenkomst heeft afgesloten. De informatie en het gebruik ervan zijn uitsluitend onderworpen aan het Maltese recht.

Deze websites hebben tot doel de bezoeker een selectie van links naar andere internetsites aan te bieden. De websites bevatten links naar een groot aantal andere websites rond verschillende thema's. 2link.be en zijn medewerkers kunnen op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van de websites waarnaar wordt gesurft.
2link.be en/of dochterbeheerders kunnen op geen enkele manier aansprakelijkheid worden gesteld voor schade die kan voortvloeien uit het consulteren van informatie die zich op andere websites bevindt, en waarnaar de site verwijst.

Indien u uw website wil laten opnemen op één van onze pagina's, kan u deze via de rubriek "pagina opties" en "link aanvraag" op de betreffende pagina aanmelden. Het aanmelden van een website geeft echter geen enkel recht op opname in de webgidsen. 2link.be en/of dochterbeheerders behouden zich het recht links te weigeren of te verwijderen zonder voorafgaandelijke waarschuwing en zonder deze beslissing te argumenteren.

Indien u wil dat uw website uit de webgidsen wordt verwijderd, kan u daarvoor contact opnemen met de webmaster.

2link.be en/of dochterbeheerders behouden alle intellectuele eigendomsrechten op de website zelf. Het is verboden om informatie op een systematische manier over te nemen.

Verantwoordelijke Uitgever:

Volo Media Ltd
KB House
28B, Triq Sant' Elena
Mellieha MLH1012
MALTA

Telefoon: +356 27444643

E-mail: [email protected]

Ondernemingsnummer: C92371
BTW-nummer: MT 2635 3533© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn