NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Geplaatst 24 Januari, 14:31        

'Welke soorten traditionele gokautomaten zijn populair?'Gokautomaten zijn er in een breed scala aan opties, van eenvoudig tot ronduit gecompliceerd. Het maakt niet uit wat je interessegebied of ervaringsniveau is, er is een spel dat is ontworpen om je uren speelplezier en een kans op een respectabele betaaldag te geven. Dit is het geval bij online slots, maar ook bij de fysieke gokautomaten. Denk bijvoorbeeld eens aan de volgende gokkasten!

Buy-a-pay

In dit type slot ontgrendelt elke extra ingezette munt extra winnende combinaties. De beschikbaarheid van combinaties heeft een grote invloed op de hitfrequentie van het spel, en soms kan het verschil tussen een uitbetaling van 84% en 100% een enkele munt zijn. Vanwege dit feit wordt altijd gesuggereerd dat spelers het maximale aantal munten riskeren op een buy-a-pay-machine.

Meerdere regels

Deze spellen, de voorloper van de hieronder besproken multimunt/multilijn machines, zijn de afgelopen decennia grotendeels uit de gratie geraakt in casino's. Hoewel het aantal betaallijnen door de speler kan worden geselecteerd, zijn ze beperkt tot het inzetten van slechts één munt per lijn. De meeste gamers zijn eraan gewend geraakt meerdere munten per lijn te kunnen riskeren, wat de belangrijkste reden is voor de afnemende populariteit van deze machines.

Multimunt/multilijn

Dit type slot is vandaag de dag erg populair, wat je ook ziet in het nieuws op Betsquare. Gamers kunnen kiezen met hoeveel betaallijnen ze willen spelen, evenals het aantal munten dat ze per lijn willen riskeren. De meeste gokveteranen raden aan om op elke winlijn een munt te spelen, omdat dit voorkomt dat je mogelijke winnende combinaties misloopt. Zorg er echter voor dat je naar de uitbetalingstabel kijkt, want sommige spellen hebben bonussen die alleen worden geactiveerd wanneer je het maximale aantal munten per lijn speelt.

Rechtstreekste multiplayer

Dit lid van de gokautomaatfamilie stelt de speler in staat om alle winnende combinaties te activeren door een enkele munt te riskeren, en eventuele extra munten dienen om de winnende multiplier te verhogen. Dat betekent dat drie munten het drievoudige zouden opleveren van een weddenschap met een enkele munt, vier munten zouden viervoudig zijn, enz. Hoewel sommige spelers volhouden dat het riskeren van het maximale bedrag de juiste keuze is, raden de meeste experts aan vast te houden aan een weddenschap met een enkele munt.

Combinatie gokkast

Deze slots combineren twee of meer van de hierboven genoemde typen. Dit kan een multiplier zijn en een buy-a-pay, of het kan een multi-line progressive zijn met een verborgen buy-a-pay. Bekijk bij twijfel altijd de uitbetalingstabel van de machine voor meer details (of doe wat online onderzoek). Uiteindelijk stellen de meeste experts voor om net genoeg geld te riskeren om alle mogelijke uitbetalingen te activeren.

Progressief

Elke keer dat een speler een weddenschap plaatst op een van deze slots, gaat een klein percentage naar het verhogen van de hoofdprijs. De jackpots op deze spellen beginnen bij een bepaald bedrag in dollars en ze blijven stijgen totdat iemand de vereiste symboolcombinatie heeft. Het spel wordt dan gereset naar het basisjackpotbedrag en begint opnieuw op te bouwen. Deze vorm van gokautomaat is het beste als je direct miljonair wilt worden, hoewel je voor de meeste machines een maximum aan munten moet spelen om in aanmerking te komen voor de progressieve.
Reageer

Naam
Email
Code


Meer berichten© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn