NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Geplaatst 22 September, 12:31

'Slim je eerste grinder kiezen voor een topbeleving in de Amsterdamse coffeeshops'Ga je als toerist naar Nederlands hoofdstad? Dan is de kans bijna 1 op 4 dat je eigenlijk een uitje plant naar de lokale coffeeshops. Een ervaren cannabisgebruiker is optimaal voorbereid op zo’n citytrip en brengt vanzelfsprekend zijn eigen materiaal mee. Ook als beginner op het gebied van marihuana is het verstandig om een aantal dingen vooraf aan te schaffen. Probeer ter plaatse de verschillende wietvariëteiten naar hartenlust uit, maar breng je eigen gereedschap mee, en daar maakt tenminste een grinder deel van uit.

Eigen materiaal is goud waard

Je kan wiet ontdekken op een aantal verschillende manieren. De kans is echter groot dat je eerste kennismaking in de vorm van een joint is. Daar komt logischerwijze een goede grinder bij. Eventueel kan je daarbij ook nog geschikte vloeitjes en eventueel filters bij nemen.

Maar waarom zou je daarmee zelf aan de slag gaan als de menukaart in het koffiehuis sowieso ook voorbereide joints aanbiedt? Het antwoord op die vraag is simpel. In het beste geval vind je 2 of 3 geprepareerde joints voor beginners op een menu. Daarentegen zal je bij weed en hasj veel meer keuze hebben en je kan het ook naar wens doseren.

Verder is het inderdaad zo dat je in vele coffeeshops ook wel de nodige accessoires kan kopen, maar je weet nooit zeker of je dan een goede prijs-kwaliteit verhouding hebt. De cannabis die in de Amsterdamse coffieshops wordt aangeboden, is bijna altijd van topkwaliteit. Je krijgt hier zo goed als gegarandeerd topproducten voor een faire prijs. Amsterdammers zijn fier op hun reputatie en willen deze hoog houden. De bijkomende producten zoals pijpjes, filters en aanstekers zijn echter niet altijd hun belangrijkste prioriteit. Neem daarom vooraf je tijd om deze met elkaar te vergelijken en een beslissing te nemen.

Voor de wiet zelf mag je je definitief wel laten adviseren door de houder van het koffiehuis. Termen zoals “happy high”, “smooth high” en “relaxing high” zeggen tenslotte niet veel over wat je nu eigenlijk mag verwachten. Het belangrijkste dat je vooraf wil weten, is of je een actief effect nastreeft of een lome, ontspannende belevenis.

Je eerste zakje wiet ... en wat nu?

Je hebt je eerste aankoop in de coffeeshop met succes afgesloten, maar staat nog een beetje in twijfel wat je nu moet doen met dat kleine zakje knobbelige topjes. Tijd om je vooraf bestelde grinder boven te halen. Hoe grof of fijn je de toppen maalt, is puur een kwestie van smaak, en deze verschilt nu eenmaal van persoon tot persoon. Daarom is het goed dat je vooraf een weloverwogen keuze voor de grinder gemaakt hebt. Zo weet je het verschil tussen een gewone grinder of een toestel met pollenvanger.

De ene grinder is de andere niet en de duurste is niet noodzakelijk de beste. Hoofdzaak is dat je deze aanschaft in een webshop van vertrouwen. Dan kan je met een eenvoudige houten basic grinder net zo goed de kruiden malen tot rookbaar materiaal als met een super-de-luxe elektrisch exemplaar met antikleeflaag. Zelfs een grinder die er in de eerste plaats cool uitziet zoals bijvoorbeeld een Pokeball zal jouw eerste portie cannabis precies naar verwachting fijn malen.
Reageer

Naam
Email
Code

Herhaal bovenstaande code:


Meer berichten

OnderwerpToegevoegd
Slim je eerste grinder kiezen voor een topbeleving in de Amsterdamse coffeeshops 22 September, 12:31
Hier moet je op letten als je weer begint met sporten 15 September, 17:34
Wegwijs doorheen de 5 grote HP-printerlijnen 15 September, 17:20
Luxe 'op maat' gemaakte reizen? Daar is Smaragd Reizen voor! 30 Juni, 11:19
Hoe bereid je het beste jouw autovakantie voor? 28 November 2019, 16:15


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2020 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn