NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Geplaatst 9 Mei 2022, 09:40

'Loungesets inspiratie voor de zomer van 2022! 'De zomer komt er aan en iedereen gaat weer steeds meer naar buiten. Lekker genieten in de tuin of op het terras. Een loungeset komt dan goed van pas! Het vinden van de perfecte loungeset voor jouw tuin is echter niet eenvoudig. Wat zijn de trends van nu en waar moet je op letten als je op zoek gaat naar een nieuwe loungeset? Hieronder vind je inspiratie en tips voor het uitzoeken van een nieuwe loungeset! Of kijk alvast bij Van der Garde Loungesets naar inspiratie!

Kies voor natuurlijke look

Als je een loungeset in de tuin wilt plaatsen, is het mooi om voor natuurlijke materialen te gaan. Denk aan een houten loungeset bijvoorbeeld, dat goed staat bij het gazon. Of ga voor een rotan loungeset, dat ook erg natuurlijk lijkt en je tuin een sfeervolle uitstraling geeft. Verder kun je de loungeset ook decoreren met kussens die aardetinten hebben. Of zet bijvoorbeeld een houten tafeltje voor de bank, wat vooral goed in combinatie met een houten loungeset gaat.

Ronde loungesets

Tegenwoordig zijn er niet alleen rechte loungesets, maar ook ronde. Veel mensen houden van de ronde vormen van de loungeset wat goed past bij een strakke tuin. Zo creëer je meer veelzijdigheid in je tuin en geeft het je tuin een warme en gezellige uitstraling. Een populaire loungeset is de loveseat, die speciaal ontworpen is om dichtbij elkaar te kunnen liggen. Ook deze loungeset is er in meerdere groottes, van loveseats voor 2 personen tot een loveseat voor wel 6 personen.

Ga voor een lage loungeset

Je ziet het tegenwoordig niet alleen al vaak binnenshuis, maar nu ook buiten. Lage, stijlvolle banken die de ruimte ruimtelijker laten lijken. In combinatie met een lage tafel creëer je een gezellige en stijlvolle zithoek! Vooral in strakke tuinen staat een lage loungeset erg goed.

Denk na over een all-weather loungeset

Als je van plan bent om de loungeset in de open buitenlucht te plaatsen, is het handig om een all-weather loungeset uit te zoeken. Een all-weather loungeset is bestand tegen water en daarom hoef de kussens niet naar binnen te brengen wanneer het gaat regenen. Als je de loungeset onder een overkapping wilt plaatsen, hoef je niet per se een all-weather loungeset aan te schaffen. Let er wel op dat de regen niet onder de overkapping naar binnen waait! Hopelijk heb je na het lezen van dit artikel inspiratie op kunnen doen voor het kopen van een nieuwe loungeset. Nu kun jij lekker gaan genieten van je tuin!
Reageer

Naam
Email
Code


Meer berichten© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn