NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Geplaatst 25 Augustus 2022, 09:32

'Handige gadgets voor thuis'In deze tijd kunnen we echt niet meer zonder al die gadgets. Zo heb je superveel gadgets die veel dingen veel gemakkelijker maken. Daarnaast heb je ook gadgets die gewoon leuk zijn zonder echt een hele handige functie. Toch zijn allerlei gadgets echt niet meer weg te denken. Hieronder vind je dan ook een aantal van deze handig gadgets.

Printer

Printers zijn ontzettend handige dingen. Tegenwoordig kan je ook eigenlijk niet meer zonder. Je kan het voor van alles gebruiken. Van samenvattingen uitprinten, tot foto’s voor aan de muur tot kleurplaten voor kinderen en belangrijke papieren die je moet bewaren. Er zijn dus genoeg redenen om een printer aan te schaffen.

Er zijn dan ook verschillende soorten printers. Zo heb je normale printers die met inkt werken. Hierbij kan je zwart wit inkt of gekleurde inkt installeren en op die manier print de printer met inkt op papier wat jij wil uitprinten. Naast ‘normale printers’ heb je tegenwoordig ook laserprinters. Deze werken niet met inkt maar met toners. Dit is dus perfect voor als je hele teksten wil uitprinten. De beste laserprinter voor thuisgebruik kan ook scannen en kopiëren.

Wat is scannen en kopiëren eigenlijk? Je kan niet alleen vanuit de computer iets uitprinten maar stel je hebt al een papier waar een foto op staat en je wil die foto twee keer. Dan kan je die foto in de printer leggen en dan drukt hij hem nog een keer voor je af. Daarnaast kan je scannen. Dit houdt in dat als jij al een mooie foto op papier hebt maar je wil hem op je computer hebben dan kan je hem ook in de printer leggen en dan laat je hem inscannen. De printer scant dan je papier en zet die foto dan op je computer.

Powerbank

Een ander gadget die steeds meer gebruikt wordt, is een powerbank. Een powerbank is een grote batterij waaraan je je telefoon kan opladen. Dit is perfect voor als je een dagje weg gaat. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je telefoon leeg gaat en zo blijf je altijd bereikbaar en dat zonder dat je een stopcontact nodig hebt. Om de powerbank op te laden ben je uiteraard wel een stopcontact nodig.

Powerbanks zijn razend populair bij concerten. Bijna iedereen heeft er tegenwoordig wel eentje mee. Tijdens een concert maak je waarschijnlijk veel video’s waardoor je telefoon leeg gaat. Met een powerbank kan je je telefoon opladen en dat gewoon tijdens of net voor het concert. Zo kan je genoeg filmpjes maken en ben je na afloop nog goed te bereiken of kan je je telefoon gebruiken om de weg terug naar huis te vinden. Daarnaast kan je een powerbank bijna overal mee naar toe nemen, of je nou een dagje weg gaat, op vakantie gaat of naar een concert. Hier kan je de beste powerbanks bekijken.

Toetsenbord

Ben jij opzoek naar het beste toetsenbord? Er is eigenlijk niet één beste toetsenbord, het verschilt namelijk heel erg per persoon. De één vindt een klein toetsenbord ontzettend fijn terwijl de ander juist graag op een wat groter toetsenbord typt. Toetsenborden kunnen niet alleen gebruikt worden bij computers en laptops maar ook voor een tablet. Gebruik jij altijd een tablet maar vind je dat typen zo ingewikkeld? Er zijn ook speciale toetsenborden voor tablets. Naast dat je veel verschillende maten hebt, heb je ook nog verschillende soorten borden. Zo heb je basic normale toetsenborden maar je hebt ze ook met lichtjes. Deze zijn superhandig voor in het donker. Ze worden dan ook veel gebruik door gamers. Daarnaast heb je nog toetsenborden die je met een kabel aan je computer verbindt maar je hebt ook draadloze toetsenborden. Zo heb je genoeg keuze uit allerlei verschillende toetsenborden.
Reageer

Naam
Email
Code


Meer berichten© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn