NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop

Geplaatst 11 Oktober 2021, 13:57

'Discrete oplossing voor een vervelend probleem'Urineverlies? Dit zijn (discrete) oplossingen

Heb je te maken met urineverlies? Dat is een zeer vervelend probleem waar helaas zowel vrouwen als mannen mee te maken kunnen krijgen. Gelukkig zijn er (discrete) oplossingen, zoals het gebruiken van de bescherming die Tena te bieden heeft. Wij hebben enkele tips voor je, waarmee je je beter kunt beschermen tijdens urineverlies en vertellen je wat je kunt doen om urineverlies tegen te gaan. Lees snel verder voor meer informatie.

Zorg voor de beste bescherming

Zorg voor de beste bescherming tijdens urineverlies met bijvoorbeeld Tena lady of Tena men. Incontinentieproducten zoals de producten van Tena kunnen ervoor zorgen dat je niet snel nare geurtjes ruikt, last hebt van een vochtig gevoel of doorlekt. Je bent dan ook goed beschermd tegen diverse gevolgen van urineverlies. Ook als je even gaat lunchen met een vriend of vriendin, de boodschappen doet of elders naartoe gaat, kan het fijn zijn om goed beschermd te zijn. Voor veel mensen zijn deze incontinentieproducten dan ook een goede oplossing. Je pakt er niet meteen de incontinentie mee aan, maar kunt wel zorgeloos op weg.

Zorg voor de juiste toilethouding

Je kunt ook last van urineverlies krijgen als je telkens weer een verkeerde toilethouding aanneemt. Het gevolg hiervan is dat er nog urine in de blaas zal blijven zitten. Hierdoor zal je na het plassen al snel weer naar het toilet moeten. Het beste kun je er dan ook voor zorgen dat je geheel met je voeten op de grond zit. Zorg ervoor dat je rechtop zit en leg je handen bij voorkeur op je bovenbenen. Door je rug vervolgens te hollen, zal je bekken kantelen. Zo wordt je blaas helemaal geleegd. Blijf nu doorplassen tot de blaas geheel geleegd is om incontinentie te voorkomen.

Breng je gewicht op peil

Soms kan het zijn dat je overgewicht hebt en dit de reden is voor je urineverlies. De oorzaak hiervan is buikvet, waardoor er meer druk op de blaas uitgeoefend wordt. Door de druk kunnen de bekkenbodemspieren te veel worden belast of afwijkingen vertonen. Zo kunnen ze minder goed sluiten, wat zorgt voor urineverlies. Besluit je om af te vallen, dan is de kans zeer groot dat ook je urineverlies af zal nemen of zelfs verdwijnt. Train hierbij ook nog je bekkenbodemspieren met een fysiotherapeut of via instructies online, zodat je bekkenbodem sterker wordt.
Reageer

Naam
Email
Code


Meer berichten© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn