NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell

In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesAdverteren

2Link.be / Adverteren / Tekstlink per klik

Tekstlink per klik

Bij een "betaal per klik" formule betaalt u enkel per klik. Een klik staat voor iedere keer dat een bezoeker uw link aanklikt en op uw website terechtkomt. Het aantal kliks wordt op voorhand afgesproken. Op die manier weet u precies wat de kosten van de campagne zijn.

Bij deze formule zijn er twee mogelijkheden:

1) U selecteert, via onderstaand formulier, de gewenste rubriek waarin u uw link wil laten opnemen. De link wordt opvallend bovenaan in de rubriek geplaatst met tipvermelding. Uw link blijft net zolang online tot het aantal afgesproken kliks is opgebruikt.

2) U selecteert, via onderstaand formulier, het gewenst aantal kliks. U selecteert daarbij geen rubriek en laat het plaatsen van de link aan ons over. Wij bekijken het onderwerp van uw pagina en plaatsen de link op de meest strategische plaatsen op onze website. Dit kan zowel op de hoofdpagina als in een dochtergroep zijn. Uw link blijft net zolang online tot het aantal afgesproken kliks is opgebruikt.

Het aantal kliks wordt gemeten door de onafhankelijke webdienst linkcounter.be. Door middel van een paswoord kan u op elk ogenblik het aantal kliks bekijken.
Bekijk de mogelijke plaatsingsvoorbeelden

Tarieven

Adverteren via een tekstlink (via de "betaal per klik" formule) wordt aangerekend per klik.
Tarieven zijn afhankelijk van de rubriek in dewelke u wenst te adverteren.  Zodra wij uw aanvraag ontvangen, krijgt u de prijzen van ons.

Betalingswijze

Bij bevestiging van aankoop krijgt u een bevesting van ons via e-mail, met daarin informatie over de meerdere betalingsmogelijkheden (o.a. kredietkaart, bankoverschrijving, paypal,...)

Meer informatie

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, of wenst u meer informatie, dan kan u steeds contact met ons opnemen.

E-Mail: info@2link.be

Bestellen

Met het onderstaande formulier kan u snel beginnen adverteren.
Naam
Emailadres
Firmanaam
BTW-Nummer:
Link URL
Link titel:
Formule
Rubriek
Gewenste aantal kliks
Vraag/opmerkingen
Code


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be