NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Adverteren

2Link.be / Adverteren / Banner

Banner

Bannerformaat = 468x60 pixels De banner wordt weergegeven via een rotatiesysteem van eventueel verschillende banners. U krijgt een user-account en paswoord om na te gaan hoeveel keer uw banner reeds bekeken werd. En hoeveel het aantal clicks op de banner geweest is totnogtoe. Uw eigen banner kan, naargelang het aantal banners in rotatie,langer zichtbaar zijn op de pagina, dan wanneer u de enige banner in het rotatiesysteem hebt. De prijs is gebaseerd op het aantal keer dat de banner weergegeven wordt. Bannerweergave wordt berekend op het aantal bezoekers, niet op het aantal pageviews. Gemiddeld aantal dagelijkse bezoekers homepagina: 18.000. Bekijk de mogelijke plaatsingsvoorbeelden

Tarieven

Adverteren via bannerrotatie hoofdpagina: 0,50 euro CPM (kost per 1000 views. Dit tarief geldt enkel voor de 468X60 banner bovenaan de hoofdpagina) Wanneer u bijvoorbeeld 400.000 bannerviews inkoopt, komt dit overeen met 200 euro. Deze banner wordt dan 1 maand weergegeven op de homepagina, indien er 2 banners in rotatie zijn.
Tarieven zijn exlusief btw.

Betalingswijze

U krijgt van ons een bevestiging van uw bestelling via e-mail, met daarin de nodige informatie om deze via een bankoverschrijving te voldoen. Bestellingen kunnen, indien u dit wenst, voldaan worden met een kredietkaart via het online betaalsysteem van Paypal.com. Indien u via Paypal uw bestelling wenst te voldoen, kan u dit bij "opmerkingen" plaatsen in het onderstaande bestelformulier.

Meer informatie

Mochten er vragen of opmerkingen zijn of wenst u meer informatie, dan kan u steeds contact met ons opnemen.

E-Mail: info@2link.be

Bestellen

Met het onderstaande formulier kan u snel beginnen adverteren
Naam
Firmanaam
Emailadres
Factuuradres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer
Land
BTW-Nummer:
Link URL
URL waar de banner kan opgehaald worden
Gewenste aantal views
Vraag/opmerkingen
Code


Combell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be